Державний університет інформаційно-комунікаційних технологій
XS
SM
MD
LG
XL
XXL
Державний університет інформаційно-комунікаційних технологій
Державний університет інформаційно-комунікаційних технологій

Адреса:
03110, Україна
м. Київ, вул. Солом'янська, 7
Контактна інформація:
Приймальна комісія:
Телефон: (044) 249-25-91,
Телефон: (066) 227-46-60
Відділ документаційно-інформаційного забезпечення та контролю
Телефон / факс: (044) 249-25-12
Відділ медіакомунікацій
Телефон: (099) 109-41-23
Державний університет інформаційно-комунікаційних технологій
  
Укр.
 
      
           Пошук    
  
Укр.
 

П'ять найбрудніших поверхонь на робочих місцях

09:54, 06-09-2016

Більшість людей вважають найбруднішим місцем громадські туалети. Однак результати досліджень показують, що існують місця, про які ніхто не думає, як про дуже брудних, але в них накопичується набагато більше бактерій.

Телефони, планшети, комп'ютери

На стільникових телефонах, за результатами численних досліджень, накопичується більше бактерій, ніж на сидінні унітазу. Більш 94,5% телефонів містять бактерії, які можуть викликати захворювання очей, розлад шлунка або навіть грип.

Кнопки, перемикачі та дверні ручки

Кнопки управління і перемикачі різних пристроїв, також як і дверні ручки - улюблене місце розмноження бактерій. Одне з досліджень Університету Торонто показало, що на дверних ручках накопичується в 40 разів більше бактерій, ніж на сидінні унітазу в громадському туалеті.

Кермо автомобіля

Сьогодні маса людей їздять за кермом автомобіля, паралельно перекушуючи і вживаючи різні напої. Крихти й розлиті напої сприяють росту бактерій. Мало хто коли-небудь дезінфікує кермо, на якому, за результатами досліджень Університету штату Арізона накопичується в 9 разів більше бактерій, ніж на сидінні унітазу.

Змішувачі в ванних

Викликає тривогу і той факт, що велика кількість людей не миють руки. У 2013 році дослідники Університету штату Мічиган спостерігали поведінку 3700 людей в громадських туалетах. З них 33% не використали мило і 10% не мили руки взагалі. А ті хто мив, робили це надто швидко - в середньому за 6 секунд або на 14 секунд менше рекомендованого для миття рук часу.

Холодильники та мікрохвильові печі

Більше 20% працівників вказують на те, що їх офісний холодильник рідко або ніколи не чистять. Холодильники та мікрохвильові печі можуть накопичувати бактерії, як зсередини, так і зовні, якщо їх регулярно не чистити і дезінфікувати.

© При повному чи частковому використанні матеріалів сайту ДУІКТ гіперпосилання на сайт https://duikt.edu.ua/ обов'язкове!
Читайте також

Абітурієнту

Спеціалізація: Інтелектуальні технології мікросистемної радіоелектронної техніки

Підготовка за даною спеціалізацією передбачає оволодіння наступними компетенціями: розробка конструкції деталі радіоелектронного апарату (РЕА), схем окремих вузлів та виробів мікроелектронної техніки, конструкції друкованої плати мікрозборки, конструкції плати гібридно-плівкової мікросхеми, конструкції вузла РЕА (вузла на друкованій платі, гібридно-плівкової мікросхеми), конструкції вузла РЕА з виконанням перевірочних розрахунків та корегування конструкції за результатами випробувань, конструкції блоків, частин високих ієрархічних рівнів та закінчених пристроїв РЕА; конструкторський супровід виробництва РЕА; модернізація та уніфікація конструкцій існуючих РЕА.

Спеціалізація: Інтелектуальні технології мікросистемної радіоелектронної техніки

Підготовка за даною спеціалізацією передбачає оволодіння наступними компетенціями: розробка конструкції деталі радіоелектронного апарату (РЕА), схем окремих вузлів та виробів мікроелектронної техніки, конструкції друкованої плати мікрозборки, конструкції плати гібридно-плівкової мікросхеми, конструкції вузла РЕА (вузла на друкованій платі, гібридно-плівкової мікросхеми), конструкції вузла РЕА з виконанням перевірочних розрахунків та корегування конструкції за результатами випробувань, конструкції блоків, частин високих ієрархічних рівнів та закінчених пристроїв РЕА; конструкторський супровід виробництва РЕА; модернізація та уніфікація конструкцій існуючих РЕА.

Переглядів: 5 585